Anyák napja 2016 május 1.

10% kedvezmény minden csokorra: -de előbb olvass, mert fontos:

Az anyák napja virágküldő szolgálatunk legfontosabb és legforgalmasabb ünnepe. Gyakorlatilag egész évben erre készülünk. Sok éves tapasztalat segít bennünket, hogy helytálljunk ezen a számunkra mindennél fontosabb ünnepen, de rád is szükség van. Ahhoz, hogy sikeres legyen a virágrendelésed, két dolgot kell tenned:

  • Rendelj most - ne halogasd!!! Talán a legfontosabb tanácsunk. Általában már anyák napja előtt egy nappal be kell zárnunk a webáruházat, mert olyan sok megrendelést kapunk, hogy üzleteink egyszerűen nem győzik, és a minőséghez ragaszkodunk. Ráadásul anyák napjához közeledve drágítunk is, hiszen a költségek a plusz munkaórák miatt megemelkednek. Rendelj most! Elsősorban ezért adjuk -ösztönzőnek- ezt a kedvezményt.
  • Az anyák napi csokor kiszállítását szombatra kérd, egy nappal hamarabb. Természetesen vasárnap is kivisszük a csokrot, de lehet, hogy csak az esti órákban kerül átadásra. Minden csokor kiszállításra kerül, ne aggódj. Üzleteink több száz csokrot kötnek és szállítanak ki anyák napján, de előfordulhat, hogy a késő délutáni órákig is eltart, mire minden csokor elkészül és kiszállításra kerül. Amennyiben ragaszkodsz a vasárnapi kiszállításhoz, semmi gond, de minél hamarabb add le a megrendelést.

Nagyon szeretnénk, ha sikeres lenne az anyák napi virágküldésed, ezért kérünk, fogadd meg a tanácsainkat!

És most a kedvezményről: nincs más dolgod, mint a kosárban, a kupon kód mezőbe beírni: anyaknapja10

A kedvezmény 2016. április 24.-ig, illetve az első 100 megrendelésig él.

Köszönjük figyelmed, és jó böngészést kívánunk! Tovább az anyák napi csokrokhoz