Kinek, hova, mennyit és mekkorát?

Nem vagyunk egyformák, és a kapcsolatok sem azok.

Minden kapcsolat, minden élethelyzet, minden alkalom más. Változunk a korral, változik az ízlésünk, még az érzéseink is. A következő kérdéseket tedd fel magadnak:

  • mire van szüksége a kapcsolatunknak? (ne legyél kicsinyes, de ne ess túlzásokba)
  • mit engedhetek meg magamnak most? (ne vállald túl magad, de add meg a módját)
  • milyen gyakran kap tőlem ajándékot? (ez csak egy nap, de a szerelmetekről szól)
  • Milyen virágot szeret?

Hely:

Alapvetően három helyre szoktunk kiszállítani Valentin napon:

  • munkahelyre munkaidőben
  • otthonra
  • kollégiumba

Munkahelyen tuti, hogy lesznek irigyei, ha beállítunk egy kazalnyi virággal. Volt már néhányszor, hogy egy-egy kollegina lesápadt, mikor átadtuk a címzettnek a csokrot. Mit gondolsz, ki volt az irigyelt nő és a csodált pasi?

Előnye még, hogy kedvesed már napközben megkapja a virágcsokrot, egész napra boldoggá tetted. Hátránya lehet, hogy valószínű rendelned kell a csokor mellé egy hozzá passzoló vázát is, de ez azért jó, mert ez a váza sokáig fogja emlékeztetni szerelmed erre a napra.

Az otthonra kézbesítés mindig nagyon meghitt. Körülveszik az életéhez, közös életetekhez kapcsolódó dolgok. Itt semmi sem idegen, és a Valentin napi ajándékod karjaidként öleli majd át szerelmedet.

Kollégiumi kézbesítéskor van ám kuncogás! Fiatalok vagytok, előttetek az élet, élvezzétek azt! Sose feledd, az a boldogabb, akinek van kitől kapni, illetve van kinek adni Valentin napi ajándékot. Neked találtuk ki a szálas virágküldést, használd!

Virágok:

Gondolnád, hogy a piros-vörös virágok dominálnak Valentin napon. Igazság szerint már nem is annyira. Például sokan küldenek rózsaszínt. Virágfajtát tekintve a rózsa mellett már feltűnt a gerbera, vagy ezek keveréke, sőt, vörös és fehér rózsa vegyesen zöldekkel még jobb. Ezek mellett a tulipán is csodálatos ajándék, és sokan már azt vesznek.

Méretet, virágmennyiséget tekintve neked kell döntened. Nem muszáj túlzásokba esni, de azért ne legyél kicsinyes. Tudod, legyél feledhetetlen!


Kérdésed van? Ki vele bátran! Keresd a képernyőd jobb alsó sarkában a ciklámen kör alakú chat programot, örömmel válaszolok minden kérdésre, és olyan gyorsan, amennyire a feladataim engedik.

Viszont még nem végeztünk! Miután kiválasztottad a csokrot, írnod kell egy kísérőkártya szöveget. Ebben is segíthetünk.


Fontos: a megjegyzés mezőbe a megrendelő lapon add meg az időintervallumot, mikor a címzett a megadott címen tartózkodik (pl: 10-14 óra között). Igyekszünk ebben az időszakban kézbesíteni, de csúszások előfordulhatnak.