Virágküldés Körmend
9900 Körmend, Rákóczi út 122.

Éden Kertcentrum
https://www.viragkuldesszombathely.hu/

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, gyors kiszolgálásra, a minőségi munkára. Több mint 10 éves működésünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyet kreativitásunkkal együtt nap, mint nap kamatoztathatunk. Úgy gondoljuk, hogy a pozitív vevői visszajelzések sem adhatnak okot elbizakodottságra, de büszkék vagyunk, hogy egyre több embernek sikerül örömöt szerezni munkánkkal.

A virágküldést Körmendre a Virág a Világba virágküldő szolgálat körmendi üzlete, a Éden Kertcentrum végzi. A kiszállítás ára Körmend 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy körmendi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Körmend városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Éden Kertcentrum webáruháza: virágküldés Körmend
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Körmend
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-p: 08:00-18:00
szo: 08:00-13:00
vas: -

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük egyéni vállalkozóként. Fő profilunk már akkor is a dísznövénytermesztés és -forgalmazás volt. 1996 februárjában megalapítottuk a Cymbidium Közkereseti Társaságot, és több mint hat évig kisebb virágüzletek üzemeltetésével foglalkoztunk. 2002-ben nyitottuk meg Körmenden az Éden Kertcentrumot, ahol a gyümölcsfától a cserepes dísznövényig mindent egy helyen be tudnak szerezni a vásárlók. Választékunkat azóta is folyamatosan bővítjük. Nemrég az áruda területét 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így az még áttekinthetőbb elrendezésben, még kellemesebb környezetben várja az érdeklődőket.

Alkalmi csokrok, esküvői díszek, temetési koszorúk, egyedi kompozíciók
Sokféle alkalom, ünnep, családi esemény nélkülözhetetlen dísze, kiváló ajándéka lehet a virág. Ha valaki egy szép csokorral, vagy egy különleges virágkompozícióval szeretné szeretteit, üzlettársait, barátait meglepni, szívesen állunk rendelkezésére. Egyedi virágkölteményeket készítünk többféle stílusban, bármely alkalomra. Munkáinkhoz mindig friss, minőségi virágot használunk. A különféle kompozíciókat a megrendelő igényei, és saját ötleteink, szakmai hozzáértésünk felhasználásával alakítjuk ki. Hozott figurák, édességek, gyümölcsök csokorba foglalását, személyre szabott, egyéni kérések megvalósítását is vállaljuk.

Virágzó szobanövények, levéldísznövények, balkonnövények
Miért érdemes szobanövényt vásárolni? A lakásban nevelt növények az élő természetet idézik, az állandóan fejlődő, változó élővilágot testesítik meg. Ugyanakkor a hangulatunkra is hatnak; sőt biológiai közérzetünket is befolyásolják: a párologtatással, a kibocsátott oxigénnel kedvezővé teszik a szoba levegőjét. Az épületekben, belsőterekben elhelyezett növényeknek esztétikai szerepük is van. A levelével vagy virágával díszítő szobanövény változatos formájával lazítja a merev építészeti vonalakat, otthonossá, barátságossá teszi a lakást. Kínálatunkból a cserepek, virágföldek, növényvédő szerek, tápoldatok, növényápoláshoz szükséges kellékanyagok, és az ajándéktárgyak sem hiányoznak. Vállaljuk konferenciák, irodák, vendéglátó intézmények díszítését élő- és szárazvirágokkal.